/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

Mihai Moldovanu este cercetat penal. Procurorii Anticorupție verifică activitatea Direcției Sănătate Chișinău

missing
08 decembrie 2017, ora 18:51

„Nu este adevărat. Nu cunosc nimic. Sunt cred că atacuri mai vechi. Nimeni nu m-a invitat nicăieri”, susține Mihai Moldovanu, șeful Direcției Sănătate, Primăria Chișinău.

Cazul a fost făcut public de socialistul Bogdan Țîrdea. Deputatul a publicat pe pagina sa de socializare răspunsul procuraturii care l-au informat despre cauza penală. Șeful procuraturii anticorupție a declarat că deputatul PSRM Bogdan Țîrdea s-a adresat la procuratura sa obțină informații dacă este sau nu pornit procesul penal împotriva șefului de la sănătate ca urmare a unui control al inspecției financiare. În răspunsul procuraturii se menționează doar că în prezent acuzatorii colectează probele necesare pentru a stabili dacă a fost săvârșită vreo infracțiune. Alde detalii nu sunt oferite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram