/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac masiv și tablou devastator. Rusia alungă soldații din tranșee cu arme chimice

/VIDEO/ Un turc și-a deschis la Călarași un salon de frumusețe și racola tinere pe care le impunea să se prostitueze în Turcia

missing
08 decembrie 2017, ora 10:23

Conform informaţiilor documentate şi probate de către poliţişti, aceştia ar fi determinat la practicarea prostituţiei cel puţin cinci domnişoare din familii social-vulnerabile, cu vârstele cuprinse între 25 ani şi 27 ani, originare din diverse raioane ale ţării. Victimele erau determinate şi convinse să practice prostituţia în oraşul Marmaris, Turcia, în urmă cărora figuranţii obţineau mijloace financiare.

Acţiunile criminale au avut loc pe parcursul anului 2016, când bărbatul şi-a deschis un salon de frumuseţe în oraşul Calaraşi, prin intermediul căruia ar fi racolat potenţialele victime. Totodată, concubinii identificau persoane prin intermediul reţelelor de socializare. Aceştia asigurau perfectarea tuturor actelor şi transportarea lor până la destinaţie. Actualmente bărbatul de origine turcă a fost anunţat în căutare, întrucât se eschivează de organele de drept, iar concubina acestuia este cercetată în stare de libertate. Este de menţionat că, dosarul penal intentat pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism a fost remis în instanţa de judecată de către procurori.

Dacă vinovăţia lor va fi demonstrată în instanţă, atunci ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 4 ani până la 7 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram