(VIDEO) Băsescu îl ia peste picior pe Dodon: De ziua României, a fost sfidat chiar la el acasă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ziua Națională a României, 1 decembrie, a fost sărbătorită chiar și la Sadova, satul de baștină al președintelui Igor Dodon. Cu această ocazie în satul din raionul Călărași a fost organizată o manifestație specială. Traian Băsescu a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu un grup de copii care a sărbătorit, la şcoală, în satul natal al preşedintelui Igor Dodon, fostul şef de stat al României precizând că Dodon „a fost sfidat la el acasă”.

„Pentru cei care nu cred în Unire. Priviţi copiii din Republica Moldova. Igor Dodon, SFIDAT chiar la el ACASĂ: Copiii au cântat ‘Treceţi, batalioane române, Carpaţii!’ în satul său natal. Momente dificile pentru preşedintele pro-rus, Igor Dodon. Ziua Naţională a României a fost sărbătorită cu bucurie în satul natal al lui Igor Dodon, Sadova, mai mult ca sigur spre iritarea preşedintelui pro-rus al Republicii Moldova. Elevii gimnaziului din Sadova au interpretat şi alte piese patriotice, precum „Doamne, ocroteşte-i pe români”, „Drum bun, drum bun, toba bate”, „Basarabie frumoasă”, „Îndemn la Unire””, a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: (VIDEO) Dodon, lovit de unde-l doare mai mult: „Treceți batalioane române Carpații”, chiar la Sadova

Amintim că acum câteva luni, la Sadova, a fost inaugurată grădinița, reparată din bani donați de Guvernul României. La manifestație a participat și Igor Dodon, care le-a mulțumit „fraților români”.

Chiar și așa, șeful statului nu ratează nicio ocazie să atace dur organizațiile unioniste din Republica Moldova, pledând pentru o apropiere de Federația Rusă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...