/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/FOTO/ Silvia Radu, despre noul brad: „Păzit mai ceva ca președintele SUA. Ne apucăm să-l împodobim, ca luni să-l putem inaugura”

missing
02 decembrie 2017, ora 17:33

Noul pom are 17 metri și a fost tăiat în dimineața zilei de 2 decembrie, din curtea unei grădinițe din sectorul Botanica.

Trebuia să-mi primesc botezul de primar interimar, nu? azi m-am simțit în toate felurile, de la stări de umilință, pana la momente în carea făceam haz de necaz și râdeam pana și eu de farsa care mi s-a făcut.
Poate ca nu-i de ras, dar nici nu sunt eu omul care sa se pună pe plâns în asa momente. Vreau însă să-mi cer iertare de la locuitorii dragi ai Chișinăului ca au asistat la acest show, sa le fac din tot sufletul cadou noul brad. El este superb fie și numai datorita faptului ca îl dăruiesc din toată inima!”, a scris Radu pe pagina sa de Facebook.

Interimara aduce acuzații la adresa liberalilor pentru felul în care a ajuns bradul din Ucraina. „Câțiva bădărani și misogini au încercat să ne strice bucuria sărbătorilor, sunt aceia care ani de zile ne-au stricat viața în Chișinău. Au vrut să inducă ideea falsă că primarul trebuie să meargă să taie și să transporte bradul. O făceam și pe asta, dacă știam ce pregătesc. Dar ceea ce au reușit de fapt astăzi a fost să-și arate încă o data obrazul gros și liberal, mai gros decât bradul meu, recunosc”, a mai adăugat aceasta.

Silvia Radu a ținut să mulțumească și oamenilor simpli, de pe FB sau de pe strada, care astăzi nu au certat-o, dar care au încurajat-o și au fost alături de ea.

Radu precizează la final că cel de-al doilea brad a fost cumpărat din banii săi proprii și îl donează municipalității. Acesta a costat 10 mii de lei, bani care, până la urmă, vor fi donați unui orfelinat din Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram