Să vină bradul! Silvia Radu anunță identificarea unui alt Pom de Crăciun, care va fi adus sub supravegherea poliției

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Bradul din centrul capitalei a fost instalat în Piața Marii Adunări Naționale în grabă, la indicația unui „tovarăș fruntaș liberal”, fără ca primarul general inerimar, Silvia Radu, să fi fost informată despre „halul în care a ajuns”. Cel puțin aceasta este explicația a însăși primarului interimar, care a menționat pe pagina sa de Faceebook că un nou Pom de Crăciun a și fost identificat deja și urmează a fi adus în PMAN sub supravegherea poliției.

„Vă amintiți cum unii se plângeau anii trecuți că le sabotează comuniștii bradul din PMAN? Azi liberalii fac ce au învățat de la acei comuniști. În această dimineață bradul a fost ridicat în grabă, fără să fiu anunțată de halul în care a ajuns, s-a dorit acest spectacol grotesc, dirijat prin sms de un tovarăș fruntaș liberal. Bradul acela a ajuns să arate ca regizorii acestui spectacol, arată așa cum au lăsat ei Chișinăul și așa cum l-au administrat până acum”, a scris Radu într-o postare pe pagina sa de Facecebok, menționând totodată că aceasta „nu este despre politică, dar despre modul în care unii își bat joc de locuitorii capitalei și despre modul disperat cum încearcă să-și păstreze controlul asupra Primăriei Chișinău prin astfel de metode meschine”.

„Ceea ce s-a întâmplat astăzi mă face mai puternică și mai hotărâtă în a stopa schemele de corupție din Primărie și a le scoate la lumină”, a mai scris Radu fără a preciza legătura dintre bradul adus din Ucraina și ciopârțit în PMAN.

În calitate de post-scriptum edilul șef interimar a menționat că a fost identificat un alt brad, iar ea a discutat personal cu proprietarul și a semnat „în nume personal” contractul cu el. „De aceasta dată transportul va fi supravegheat inclusiv de polițiști, așa încât sper să nu mai avem surprize”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...