/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și prognoză alarmantă! SUA acuză Rusia de atacuri chimice

S-a pornit în Franța cu un permis de conducere fals. Pățania unui tânăr la punctul de trecere a frontierei Sculeni

missing
02 decembrie 2017, ora 09:09

În data de 1 decembrie a.c., în jurul orei 16.30, printre pasagerii rutei regulate ”Chișinău-Paris” a s-a prezentat un cetățean moldovean de 22 de ani, care se deplasa în vizită la prietenii din Franța. După verificarea documentelor de călătorie, polițistul de frontieră a luat decizia de a extinde controlul asupra tânărului, existând bănuieli rezonabile.

Ulterior, în portmoneu s-a depistat permisul de conducere, eliberat de autoritățile naționale în 2016 pe numele persoanei, care prezenta semne vădite de falsificare. Despre falsul depistat moldoveanul nu a putut explica polițiștilor de frontieră, motivând că și-a perfectat legal permisul, susținând examenul auto pentru a-l obține.

Permisul de conducere a fost ridicat și transmis spre expertiză. Tânărul riscă o amendă în mărime de până la 650 u.c. sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 150 la 200 de ore, sau închisoare de până la 2 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram