(VIDEO) O bătrână din Briceni a văzut moartea cu ochii; Doi tineri au imobilizat-o, i-au legat mâinile cu o funie și au amenințat-o cu un pistol traumatic

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Doi tineri cu vârsta cuprinsă între 23 și respectiv 25 de ani, din municipiului Bălți, au fost reținuți, după ce au pătruns ilegal în casa unei bătrâne de 75 de ani din orașul Briceni și au agresat-o fizic, după care ia furat bunuri materiale. Totul s-a întâmplat spre seara zilei de 28 noiembrie curent, iar a doua zi suspecții au fost arestați.

Potrivit poliției, suspecții au pătruns în domiciliul unei bătrâne, din orașul Briceni, unde au imobilizat-o, i-au legat mâinile cu o funie și au amenințat-o cu un pistol traumatic. După care, aceștia au sustras bani, obiecte din aur, un telefon mobil și un ceas de mână, cauzându-i victimei o pagubă materială de 11.800 lei.

A doua zi după furt suspecții au fost depistați și audiați de poliție, unde și-au recunosc vina integral. Anterior, unul dintre suspecți a fost condamnat pentru răpire de persoană.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală. Suspecții riscă închisoare de la opt la zece ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...