(VIDEO) Un bărbat a decedat la spital, după ce a fost incendiat de prietenul său de pahar

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Sfârșit tragic pentru un bărbat în vârstă de 49 de ani care a decedat la spital după ce ar fi fost incendiat de către prietenul său de pahar în vârstă de 37 de ani. Totul s-a întâmplat în ziua de 13 noiembrie curent, pe strada Dumbrava din Capitală.

Potrivit poliției, victima ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu suspectul, după care între cei doi s-ar fi iscat o ceartă. În urma conflictului, prietenul victimei l-ar fi stropit cu un lichid inflamabil și l-ar fi incendiat, fugind într-o direcție necunoscută. Victima a fost transportată la spital în stare gravă, ulterior a decedat în urma rănilor primite.

Suspectul a fost escortat la Inspectorat, unde și-ar fi recunoscut vinovăția. Prin urmare, polițiștii urmează să stabilească și alte circumstanțe ale cazului, întrucât se mai aflau câteva persoane la fața locului, care ar fi participat la conflict.

Suspectul a fost reținut pe un termen de 72 de ore și este cercetat penal pentru vătămarea intenționată gravă a integrității corporale. Bănuitul riscă o pedeapsă cu privare de libertate pe un termen de la 12 până la 15 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...