Apelul lui Filat pentru alegătorii PLDM; Cu cine să voteze în turul 2 la Chișinău

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Partidului Liberal Democrat, Vladimir Filat, îndeamnă alegătorii formațiunii sale politice să-l voteze în turul doi al alegerilor din Chișinău pe reprezentatul partidului „de orientare democratică”, făra a da însă nume.

Vladimir Filat a lansat joi, în cadrul unei conferințe de presă, un apel către alegători, ca în turul 2 să voteze pentru candidații „partidelor proeuropene”.

„Oameni buni, gândiți-vă foarte bine înainte de a alege. În ultimul timp, politica moldovenească e populată tot mai intens cu elemente ostile intereselor țării, cu agenți străini. Cu diverși aventurieri parașutați aici pentru a destabiliza situația”, a declarat Filat.

„Duminică, toți împreună, trebuie să dăm o ripostă hotărâtă tuturor forțelor ostile dezvoltării normale a Republicii Moldova. În acele localități unde în turul 2 nu sunt exponenți ai PLDM, inclusiv în capitala țării, în municipiul Chișinău, vă îndemn să optați pentru candidații partidelor de orientare democratică. Doar astfel vom face mai ușoară misiunea noastră, de a asigura o dezvoltare democratică și europeană pentru Republica Moldova”, a mai spus Vladimir Filat.

PLDM a obținut 3,62% din voturi în cadrul alegerilor pentru Consiliul Municipal Chișinău, în timp ce candidatul partidului la funcția de primar, Serafim Urechean, a fost votat de 2,97% din alegători.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...