Simona Halep, supărată pe autoritățile orașului Constanța

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Campioana Simona Halep a intrat într-un litigiu cu autoritățile orașului natal. Primăria Constanţa i-a interzis renumitei sportive române să construiască un bloc pe terenurile deţinute de ea.

Simona Halep nu se confruntă cu probleme doar în viaţa sportivă, acolo unde e departe de nivelul din 2014, ci şi cu probleme cu autorităţile din Constanţa.

Concret, Primăria judeţului Constanţa i-a pus bețe în roate nr. 3 mondial în ierarhia feminină, care voia să obţină o autorizaţie pentru construcţia unei clădiri pe terenurile pe care le deţine.

Deşi este adulată şi respectată de milioane de oameni în întreaga lume, Simona a avut neplăcuta surpriză să vadă că nu este tratată corect chiar în oraşul său natal. Cu toate că este cetăţean de onoare al judeţului Constanţa, Primăria a refuzat să îi acorde mult dorita autorizaţie. Asta chiar dacă nu există vreun temei justificat pentru această decizie, anunţă sportnews.ro.

Simona deţine trei terenuri aflate într-o zonă rezidenţială, în apropiere de stadionul „Farul” şi în imediata vecinătate a unei secţii de Poliţie. Sportiva noastră (care a cucerit numai din premiile din tenis aproape 9 milioane de dolari) dorea să construiască aici un bloc cu 4 etaje, însă s-a lovit de refuzul Primăriei, fără explicaţii suplimentare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...