/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO/ Tragedie! Un moldovean, șofer de TIR, a decedat într-un grav accident rutier în SUA

missing
14 octombrie 2017, ora 11:08

Tânărul era șofer de camion și a decedat după ce mijlocul său de transport a suferit un accident grav la 12 octombrie. Circumstanțele accidentului încă se stabilesc.

Corpul acestuia a fost făcut bucăți și este în imposibilitatea de a fi transportat la Chișinău. Respectiv, prietenii și familia au decis să-l incinereze, iar ulterior cenușa lui Vladimir să fie expediată familiei din Moldova.

Potrivit prietenilor, Vladimir era o persoană foarte bună, veselă, prietenoasă și muncitoare. „Așa se întâmplă că în SUA, pe lângă prieteni și cunoștințe, Vladimir nu are pe nimeni. La Chișinău acesta a lăsat un tată în vârstă și o soră mai mică, pe care acesta îi susținea financiar”, menționează aceștia.

Prietenii tânărului au inițiat și o colectare de fonduri pe o platformă online de donații, iar până la moment au fost adunați 8.610 de dolari din cei 20.000 necesari. Cei care vor să ajute familia Mazur să-și aducă copilul acasă, o pot face donând pe gofundme.com.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram