/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 800: Lupte grele, permisiunea Londrei și ironia Rusiei. Oficial SUA: Războiul nu se va încheia curând

/FOTO/ Plimbări muzicale! La Valea Trandafirilor a fost instalat un pian la care poate cânta orice doritor

missing
13 octombrie 2017, ora 14:27

Pianul a fost amplasat pe Aleea Colorată de o companie privată. Primul recital la pianul de pe Aleea Colorată a fost oferit de maestrul în artă și compozitorul Oleg Negruța. Dânsul s-a arătat entuziasmat de acțiune, dar și de coloristica tomnatică a pianului care, de altfel, se potrivește perfect cu atmosfera plină de viață de pe Aleea Colorată.

„Sunt pur și simplu fericit să văd cum lumea ascultă cu sufletul melodiile cântate la pian. Dar cel mai mult mă bucură faptul că sunt persoane cu inițiativă care organizează acțiuni de acest gen. Cultura este ceva aparte. Ea trebuie păstrată și valorificată. Sper că acest pian să fie păstrat de către toți chișinăuienii și să fie întrebuințat la justa lui valoare”, a specificat maestrul.

Pianul a răsunat pe alee până seara târziu. Mai mulți tineri au cântat piese cunoscute din filmele preferate sau chiar mici creații proprii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram