/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Spectacol la Campionatul Național de Box. Gojan a cucerit al 15-lea titlul de cel mai bun boxer

missing
06 octombrie 2017, ora 20:03

Forță, adrenalină și curaj. De asta au dat dovadă pugiliștii moldoveni la Campionatul național de Box, desfășurat la Sala Polivalentă din capitală. Cel mai așteptat duel, a fost cel dintre Veaceslav Gojan și Veaceslav Plotnic, la categoria de până la 56 de kilograme. Cei doi au făcut spectacol.

Pentru a 15 oară, învingător la categoria sa de greutate a devenit medaliatul cu Bronz la jocurile Olimpice din 2008, Veaceslav Gojan. Pugilistul crede că adversarul de astazi, Veaceslav Plotic, va si succesorul său. „I-am dorit lui Veaceslav Plotnic, când eu o să mă retrag el o să vie din urma mea, o să calce pe pașii pe care i-am călcat eu acești 23 de ani”, a declarat Veaceslav Gojan, medaliatul cu aur.

Iar partida dintre Daniil Platanovachii și Gheorghe Gortolomei, s-a încheiat cu un KO tehnic,în prima rundă. „M-am pregătit foarte serios de Campionatul Moldovei, finala a reușit!”, susține Daniil Platanovachii.

Președintele Federației Moldovenești de Box a apreciat evoluția sportivilor moldoveni. „Echipa principală deja eu cred după campionatul acesta o să intre suplimentar câțiva băieți tineri care au perspectivă și noi credem că ei au șanse să nimerească la Olimpiadă la Londra”, afirmă Vasilii Chirtoca, Președintele Federației moldovenești de box.

La campionatul Moldovei de Box din acest an au participat 58 de sportivi. Medaliatii cu aur au ridicat premii în valoare de la 6 la 8 mii de lei.

Spectacol la Campionatul Național de Box. Gojan a cucerit al 15-lea titlu de campion național

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram