Sturza sare în apărarea lui Policinschi: „Şoriceii de miliarde” – în libertate, Șevciuk – oaspete de onoare, iar ultimul președinte de raion independent – în beci

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Preşedintele raionului Dubăsari, Grigore Policinschi, ales din partea Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, a fost reţinut fiind bănuit de abuz de serviciu, pe Aeroportul Internațional Chișinău, în momentul în care revenise de la odihnă din Turcia, fostul premier Ion Sturza considerând că acțiunea este dictată de guvernare.

Comentând arestul lui Policinschi, fostul premier spune că în timp ce altora le asudă izmenele prin cabinetele de la Chișinău când aud de separatiști, el a fost mereu în tranșee, pe linia frontului, fiind ultimul președinte de raion independent.

„Sunt convins că CNA „are” argumente beton pentru a-l reține pe președintele raionului Dubăsari. Așa cum a „avut” și în multiple alte cazuri de reținere a oponenților actualei guvernări. Mai știi… Ar fi o mare deziluzie pentru alegătorii săi din întregul raion, care i-au acordat de PATRU ori mandatul de încredere. Ar fi o deziluzie și pentru mine, cel care îl cunoaște de mulți ani pe domnul Policinschi drept un om onest, muncitor și de bună-credință. În timp ce altora le asudă izmenele prin cabinetele de la Chișinău când aud de separatiști, el a fost mereu în tranșee, pe linia frontului. Ultimul președinte de raion independent. Ceilalți sunt împărțiți frățește de cei care ne guvernează – PD și PSRM. Dar asta este o simplă coincidență”, se arată în mesajul lui Sturza.

Citeşte şi: Preşedintele comunist al raionului Dubăsari, Grigore Policinschi, reţinut pentru fapte de corupţie. Şi-a majorat salariul cu 1.296 lei

Acesta adaugă că, „șoriceii de miliarde – în libertate, „celebrați” la televiziunile holdingului; Șevciuk – oaspete de onoare, iar un președinte care încerca să se descurce cu nevoile și interesele cetățenilor cu un buget derizoriu – la beci. Macabru, măi băieți!”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...