/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

/VIDEO/ Zenit, eliminată din cupa Rusiei. A fost învinsă de o echipă din liga a II-a valorică

missing
22 septembrie 2017, ora 19:23

Deja în minutul 10 al partidei Zenit a rămas în 10 oameni, după ce fundașul Miha Mevlia a primit cartonașul roșu după o intervenție neregulamentară. De avantajul numeric au profitat cei de la Dinamo, reușind să înscrie în minutul 37.

Peste numai cinci minute, Dinamo a reușit să dubleze avantajul prin Maksim Barsov, iar gazdele au plecat la vestiare în avantaj.

În repriza secundă Zenit a reușit să recupereze în minutul 61, prin Leandro Paredes, după un șut excepțional. Iar peste două minute Dmitri Poloz a reușit să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj. Până la finalul partidei nu s-a mai marcat, așa că arbitrul a fost nevoit să trimită partida în cele 30 de minute de prelungire. Cei de la Dinamo au fost mai buni, reușind să înscrie în minutul 112 după lovitura de la 11 metri, executată de Artiom Culișev.

În optimile de finală a campionatului Rusiei, cei de la Dinamno Sankt-Petersbug se vor duela SCA Khabarovsk.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram