BlackBerry Krypton apare pentru prima dată într-o imagine

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

BlackBerry Krypton este următorul telefon pe care ar trebui să-l lanseze producătorul, iar acum avem parte de prima imagine a acestuia. Până acum, dispozitivele BlackBerry lansate sub umbrela TCL au fost de natură hibridă, astfel că telefoanele au ecrane touchscreen, dar au și tastaturi fizice, elementul din urmă fiind emblematic pentru companie și fiind la mare căutare între fanii smartphone-urilor de acest fel.

Cu toate acestea, cei de la TCL ar putea schimba abordarea odată cu lansarea următorului smartphone, care ar urma să vină fără o tastatură fizică. O fotografie despre care se crede că ar înfățișa următorul telefon din serie, BlackBerry Krypton, a ajuns pe internet. În imaginea de mai sus se poate vedea partea din spate a telefonului, care nu ne spune foarte multe, decât că smartphone-ul există, conform playtech.ro.

Din ceea ce putem vedea în imagine, se pare că telefonul va păstra aceleași linii de design pe care le-am văzut și pe alte smartphone-uri BlackBerry. Noul smartphone are o singură cameră foto pe partea din spate și nu ne așteptăm să vedem prea curând un sistem de camere foto duale pe un telefon din această gamă.

În ceea ce privește specificațiile viitorului smartphone, BlackBerry Krypton ar trebui să fie un telefon mid-range. Astfel, la baza telefonului vom găsi, cel mai probabil, un procesor Qualcomm, modelul Snapdragon 625. De asemenea, telefonul va avea 4 GB de memorie RAM, un ecran Full HD, dar și o baterie destul de generoasă, de 4.000 mAh.

Nu mai avem foarte mult până ce vom vedea cum arată BlackBerry Krypton și ce specificații are, deoarece acesta ar trebui să se lanseze undeva în decursul lunii viitoare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...