Șeful de la Moldatsa, care a comis un accident rutier cu mașina de serviciu, ar fi consumat „substanțe stupefiante”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Vadim Gugea, șeful întreprinderii de stat „Moldatsa”, care luna trecută ar fi accidentat mașina întreprinderii, ar fi consumat „substanțe stupefiante”, scrie Ziarul de Gardă, cu referire la un demers semnat de compania de asigurări „Transelit”, la care este asigurată mașina.

„La 08.07.2017, cetățeanul Gugea Vadim, fiind implicat în accident rutier, a fost supus examinării medicale la Dispensarul Republican de Narcologie, în privința căruia a fost întocmit procesul verbal nr. 154 al examinării medicale de constatare a faptului de consumare a alcoolului, stării de ebrietate și a naturii ei.
Conform concluziei procesului verbal sus-numit, s-a constatat faptul că cet. Gugea Vadim a consumat substanțe stupefiante”, scrie în demersul adresat Dispensarului Republican de Narcologie.

Directorul Transelit nspune că nu-și amintește detalii, în timp ce o angajată din cadrul Transelit a informat doar că, din răspunsul primit de la Dispensar, reiese că Vadim Gugea nu ar fi fost în stare de ebrietate, scrie zdg.md.

ZdG a scris anterior că mașina Moldatsa, condusă de Vadim Gugea, șeful Moldatsa, a fost implicată într-un accident rutier. Informația este confirmată de mai multe fotografii, trimise pe adresa redacției de către un cititor.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...