Una dintre victime este o adolescentă de 13 ani, care a rămas fără mâna stângă şi a fost rănită grav şi la picioare. Fata a reuşit să ajungă la mal şi s-a prăbuşit însângerată, în faţa oamenilor îngroziţi. O oră mai târziu, un băiat de 16 ani a fost şi el atacat, la doar trei kilometri depărtare de locul în care s-a produs prima tragedie.

Tinerii au fost transportaţi de urgenţă la spital, unde au fost supuşi unor intervenţii chirurgicale. Recent, în acelaşi sector de plajă, foarte populat de turişti şi pescari, o altă fetiţă a fost şi ea atacată de un rechin, dar a scăpat doar cu răni uşoare.

Autorităţile recunosc faptul că ar fi trebuit să avertizeze populaţia imediat după primul atac. Astfel, ar fi putut preveni cea de-a doua tragedie.

Potrivit martorilor, în apă a fost observat un rechin de aproape 2,5 metri. Specialiştii încearcă acum să afle dacă acelaşi rechin a comis ambele atacuri. Totodată se vrea eliminarea pericolului, însă va fi greu de depistat rechinul în imensitatea oceanului.