/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

Intervenție SMURD! Un bărbat accidentat la Suceava a fost transportat la Chișinău cu elicopterul

missing
12 septembrie 2017, ora 14:05

Persoana a suportat un accident rutier și a fost spitalizat de urgență, iar ulterior medicii au decis necesitatea transportării acestuia în țara noastră. Bărbatul se află în comă superficială, suferind de traumatism cerebral. Echipajul Serviciului Mobil de Reanimare și Descarcerare din țara noastră s-a deplasat în România și a reușit să aducă persoana în țară.

Conform informațiilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență bărbatul a fost monitorizat pe parcursul drumului, fiind adus fără ca starea acestuia să se agraveze. Datorită intervenției operative a echipajului SMURD în mai puțin de 5 ore, pacientul a ajuns la Institutul de Neurologie și Neurochirurgie din Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram