România a rămas fără ministru al Apărării

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Premierul României, Mihai Tudose, a acceptat demisia ministrului Apărării Naţionale (MApN) şi l-a desemnat ministru interimar pe vicepremierul Marcel Ciolacu, până va găsi un înlocuitor pentru Adrian Ţuţuianu, care a demisionat marţi de la conducerea MApN.

Anterior, Adrian Ţuţuianu a declarat la un post de televiziune că şi-a lăsat demisia pe masa premierului Mihai Tudose, după ce a avut o discuţie cu şeful Guvernului şi cu ministrul de Finanţe, Ionuţ Mişa. „Mi-am lăsat demisia pe masa premierului”, a spus Ţuţuianu.

Decizia de demisie a fost luată din cauza anunţului că angajaţii MApN nu-şi vor primi toate drepturile la data de 15 septembrie, transmite Mediafax.

Ministrul a precizat că motivul este lipsa de comunicare în ceea ce priveşte drepturile salariale pe care trebuiau să le primească angajaţii MApN pe 15 septembrie. „Am recunoscut în faţa premierului că am greşit că nu i-am comunicat în timp util”, a conchis acesta, adăugând că ar fi trebuit să explice şi în faţa presei decizia luată.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...