(VIDEO) L-au adus să-l înlocuiască pe Neymar, dar s-a făcut de râs la prezentare; Ce „poate” Dembele

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ousmane Dembele a sosit duminică la Barcelona, iar astăzi a fost prezentat oficial. Jucătorul venit de la Dortmund s-a făcut de râs în faţa fanilor, nereuşind să „îmblânzească” mingea.

După ce acum câteva luni Theo Hernandez a avut emoţii mari la prezentarea la Real Madrid, a venit rândul ca francezul pentru care catalanii au plătit 105 milioane de euro să se încurce în momentul în care trebuia să ţină „duble” pe picior.

Venit ca înlocuitor al lui Neymar, Dembele a avut mari probleme să controleze balonul. Ce a ieşit, vezi mai jos.

„Sunt foarte bucuros că am ajuns aici. După cum am mai spus, e un vis devenit realitate. Sunt încântat că am ajuns aici, la un club de talia Barcelonei. Este un vis să fiu la cel mai bun club din lume, cu cei mai buni jucători din lume. Este o onoare. Obiectivul meu este să dau totul pentru club şi să câştig cât mai multe trofee cu Barcelona”, a declarat jucătorul de 20 de ani pentru canalul TV al grupării blaugrana.

Jucătorul a semnat un contract pe 5 ani cu vicecampioana Spaniei. Noul jucător al Barcelonei a evoluat la Rennes (2015-2016), iar apoi la Borussia Dortmund (2016-2017). Transferul lui Dembele va deveni al doilea cel mai scump din istoria fotbalului, după cel al lui Neymar (222 milioane de euro achitaţi de PSG celor de la FC Barcelona), în aşteptarea concretizării mutării altui francez, Kylian Mbappe, de la AS Monaco la PSG, pentru 180 de milioane de euro.

Pe lângă cele 105 milioane de euro pe care catalanii le vor plăti Borussiei Dortmund, bonusurile incluse în cadrul tranzacţiei pot ajunge până la 42 de milioane de euro.

Ousmane Dembele va primi tricoul cu numărul 11, purtat anterior de brazilianul Neymar.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...