Caz tragic la Comrat. In iazul din localitate s-a scufundat o maşină cu un copil în interior

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un caz tragic a avut loc în această dimineaţă la Comrat, capitala autonomiei găgăuze. În iazul de pe marginea localităţii s-a scufunat un automobil în interiorul căruia se afla un copil. Acesta a s-a înecat.

Potrivit Gagauzinfo.md, maşina care s-a dus la fundul lacului aparţine unei familii din Cimişlia. Cel mai probabil că aceştia au venit la odihnă, lăsând maşina pe marginea iazului. Din motive necunoscute, automobilul a pornit la vale, în momentul în care doar copilul minor se afla în interior. Vârsta şi sexul acestuia nu se precizează.

Conform unui comunicat al Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, apelul la Serviciul 901 din zona de sud a țării a fot recepționat la ora 6:00. Din prima informație se cunoștea că un autovehicul de model „Audi” a ajuns în iazul din apropierea localității, după ce acesta a alunecat în apă. În mașină se afla o persoană matură și doi minori. Unul dintre minori a fost salvat de persoana aflată în autovehicul, iar un alt minor cu vârsta de 8 ani nu a reușit să supraviețuiască.

La fața locului pentru extragerea mijlocului de transport au intervenit șase salvatori cu două unități de tehnică. Toate circumstanțele acestui caz urmează a fi elucidate de organele de drept.

De la începutul anului în lacurile din UTA Găgăuzia s-au înecat şase persoane, dintre care un copil.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...