(VIDEO) Anglia face spectacol în Slovenia și e ca și calificată la EURO 2016

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Anglia rămâne cu maximum de puncte în preliminariile Campionatului European din 2016, grație victoriei cu 3-2 de duminică, de pe terenul Sloveniei. Britanicii continuă seria excelentă și a ajuns la 11 meciuri la rând fără înfrângere.

Sterling a avut prima mare ocazie a confruntării, dar starul lui Liverpool a trimis peste poartă, cu un lob din careu (4). Englezii au trecut din nou pe lângă gol la șutul lui Rooney, când Handanovic a intervenit formidabil (22). Gazdele au deschis scorul în minutul 37, contrar cursului jocului, la prima lor ocazie importantă. Novakovic, vârful de 36 de ani al slovenilor, a marcat după o combinație cu Ilicic.

Anglia a întors rezultatul în partea secundă. Jack Wilshere a marcat de două ori cu șuturi de senzație. Mijlocașul lui Arsenal a adus egalarea în minutul 57 și i-a adus pe britanici în avantaj pentru prima dată în minutul 73. Au fost primele goluri la naționala Angliei pentru Wilshere, ajuns la partida cu numărul 28.

Slovenia a avut forța de a egala: Pecnik a înscris în minutul 84 și echipa lui Katanec era aproape de un rezultat mare! Oaspeții au avut, însă, ultimul cuvânt: Rooney a marcat două minute mai târziu și Anglia s-a impus cu 3-2.

Britanicii au punctaj maxim după 6 meciuri și se pot gândi deja la turneul final din Franța.

piriririririiririr


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...