(VIDEO) Fiul purtătorului de cuvânt al lui Putin, viață de milionar, fără studii și loc de muncă! O nouă investigație a lui Navalny

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Deși nu activează nicăieri, fiul purtătorului de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov, trăiește o viață de milionar. Acesta are un apartament în centrul Moscovei, încă o locuință în localitatea de elită „Rubleovka”, deține mai multe automobile de lux, inclusiv un Tesla, merge în vacanțe cu destinații exotice, în schimb nu a finalizat nici măcar școala generală, fiind anterior condamnat pentru jaf în Marea Britanie la un an de închisoare, unde a locuit marea parte a vieții, refuză să plătească pentru întreținerea copilului minor și are la activ peste o sută de încălcări ale regulamentului circulației rutiere, fără a risca nimic pentru asta.

Toate acestea au fost scoase la iveală într-o nouă investigație a Fundației pentru Lupta cu Corupția (FBK), condusă de politicianul de opoziție Alexei Navalny.

Investigația a pornit de la o poză primită de fundație în care purtătorul de cuvânt al președintelui Vladimir Putin, Dmitri Peskov, stă rezemat de o mașină de model Tesla, cu numere de înmatriculare rusești, precum și o a doua poză în care acesta se află deja la volanul automobilului. În declarația de avere a purtătorului de cuvânt a președintelui, aceasta însă nu se regăsește.

Astfel, FBK a pornit în căutarea proprietarului automobilului. Acesta s-a dovedit a fi Nikolay Choles în vârstă de 27 de ani, care este și fiul cel mare al lui Peskov. Numele de familie este al tatălui vitreg, mama acestuia căsătorindu-se pentru a doua oară în Marea Britanie, unde Nikolay a și trăit marea parte a vieții.

Potrivit sursei citate, Nikolay Choles a revenit în Rusia în 2012, muncind o perioadă în calitate de reporter al postului de televiziune Russia Today, iar ulterior în calitate de director creativ al clubului Fight Night, proprietarul căruia este cel care i-a achitat lui Dmitri Peskov luna de miere cu cea de-a treia soție a sa, Tatiana Navka, și călătoria pe cel mai scump yacht din lume.

Din 2013 însă acesta nu muncește nicăieri, fapt confirmat chiar de el, dar asta nu-l împiedică să dețină un Range Rover, Ferrari, Mercedes CLA o motocicletă Harley-Davidson, să zboare cu avioane private și să călătorească peste hotare.

Dmitri Peskov nu a comentat deocamdată investigația, în timp ce fiul acestuia, Nikolay Choles a calificat-o drept coșmar și provocare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...