(FOTO) Fotbalistul care a jucat alături de Messi, Ronaldo, Neymar, Zlatan și Rooney: „Ce noroc pe capul lor”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Angel Di Maria se poate lăuda cu performanța de a fi jucat de-a lungul carierei cu cinci dintre cei mai buni jucători din ultimele două decenii.

Astfel, argentinianul de 29 de ani a evoluat alături de Lionel Messi (naționala Argentinei), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Zlatan Ibrahimovic (PSG), Wayne Rooney (Manchester United) și acum joacă în atacul lui PSG alături de Neymar.

Multă lume s-ar gândi că este poate cel mai norocos fotbalist din istorie, dar Di Maria a ținut să posteze pe Twitter mai multe poze cu el alături de cei precizați mai sus. Mesajul este însă altul.

”Ce noroc pe acești băieți. Ce șansă pentru ei”, a fost mesajul însoțit de multe zâmbete al argentinianului, el lăsând să se înțeleagă că el este norocosul, totuși.

 

Ultimul star alături de care joacă Di Maria este Neymar, cel care este protagonistul unui transfer istoric: PSG a plătit clauza de reziliere de 222 de milioane de euro a brazilianul pentru a-l aduce de la Barcelona.

Di Maria se află la Paris Saint Germain din 2015, atunci când a fost transferat de la Manchester United pentru 63 de milioane de euro.

Rosario Central, Benfica şi Real Madrid sunt celelalte cluburi din cariera mijlocaşului în vârstă de 29 de ani.

59 de meciuri a jucat Angel Di Maria în Ligue 1 pentru PSG, în tricoul căreia a marcat 16 goluri.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...