(VIDEO) Ronaldo a primit o suspendare drastică pentru gestul din meciul cu Barcelona

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cristiano Ronaldo a primit o sancțiune drastică după eliminarea din turul Supercupei Spaniei, câştigat cu 3-1 de Real Madrid pe terenul rivalei Barcelona.

Spaniolii de la Marca au anunţat că pedeapsa lui Cristiano Ronaldo va fi suspendarea de cinci meciuri: unul pentru sancţiunea de a fi eliminat, iar restul de patru pentru că a împins arbitrul. De asemenea, Cristiano va primi și două amenzi: între 350 și 800 de euro pentru eliminare și între 1.400 și 3.005 euro pentru actul de indisciplină la adresa arbitrului.

Pe lângă returul din Supercupa Spaniei, Ronaldo va fi suspendat pentru primele patru partide din La Liga: cu Deportivo La Coruna (deplasare), Valencia şi Levante (acasă) şi cu Real Sociedad (deplasare).

Arbitrul De Burgos a notat în raport că „jucătorul m-a împins uşor în semn de dezacord după ce i-am arătat cartonaşul roşu”.

Introdus pe teren în minutul 58 al “clasicului” de pe Camp Nou, lusitanul a primit primul cartonaş galben în minutul 80, imediat după ce a înscris golul de 2-1 pentru echipa lui Zinedine Zidane. Cristiano Ronaldo a fost avertizat după ce şi-a scos tricoul imediat după golul înscris pe arena rivalilor.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...