Fiica celor doi soţi care şi-au pierdut viaţa în accidentul teribil de la Bacioi a decedat

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Fiica celor doi soţi decedați în accidentul produs acum câteva zile la Băcioi, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un alt autoturism, a decedat.

În seara zilei de 4 august, în jurul orei 20:00, Serviciul 901 a fost alertat despre producerea unui accident rutier în apropiere de localitatea Băcioi, municipiul Chișinău. Din informațiile operative se cunoștea că mai multe persoane au avut de suferit, fiind necesară și intervenția salvatorilor de descarcerare.

În teren au intervenit două echipaje de salvatori și pompieri, stabilindu-se că în accident au fost implicate două mașini, de model Toyota și Mercedes. În consecință, două persoane, un bărbat-șoferul mașinii și o femeie, ambii de 57 de ani, care se aflau în Mercedes și-au pierdut viața, fiind nevoie de descarcerarea corpurilor neînsuflețite.

Alți trei pasageri din același automobil au fost transportați la spital cu diferite traumatisme. Aseară însă fiica celor doi soți, care şi-au pierdut viaţa în accidentul teribil, a decedat.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...