Zlatan Ibrahimovic a hotărât unde vrea să joace când revine după accidentare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Zlatan Ibrahimovic continuă recuperarea după accidentarea la ligamentele genunchiului pe care a suferit-o în luna aprilie și a anunțat unde vrea să joace după ce va reveni pe terenul de joc: tot la Manchester United, clubul care nu i-a prelungit contractul în această vară.

Atacantul suedez, care va împlini 36 de ani în luna octombrie, a fost implicat în zvonuri cu privire la un transfer la AC Milan sau în MLS din SUA, dar se pare că e hotărât să revină la clubul unde a petrecut și ultimul sezon. Presa britanică, în frunte cu The Independent și Daily Mail, marșează pe această idee, bazându-se pe un anunț făcut de Jose Mourinho încă dinaintea Supercupei Europei, dar și pe o dezvăluire făcută de Lukaku, noul atacant al „diavolilor”.

„Poate că va rămâne la noi. Nu are contract, dar e apropiat de Manchester, iar faptul că jucăm în Supercupa Europei este și meritul lui”, spunea Mourinho, înaintea primului meci cu trofeul pe masă din acest sezon. United, câștigătoarea Europa League, a pierdut cu 1-2 Supercupa Europei în fața lui Real Madrid, câștigătoarea Ligii Campionilor.

„I-am cerut permisiunea lui Zlatan Ibrahimovic pentru a purta tricoul cu numărul 9 la Manchester United. Vreau să îi mulțumesc pentru că mi-a dat voie să îl folosesc”, spunea Romelu Lukaku, atacantul cumpărat de United cu 85 de milioane de euro în această vară. Belgianul a înscris unicul gol al britanicilor în fața lui Real Madrid, la 1-2 cu Real Madrid.

Se preconizează că Zlatan va reveni pe teren în ianuarie 2018.

28 de goluri a marcat Zlatan Ibrahimovic în primul său sezon la Manchester United, în cele 46 de meciuri pe care le-a jucat înainte de a se accidenta.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...