Maia Sandu critică autoritățile pentru „spectacolele de replici” cu privire la declararea lui Rogozin persona non-grata

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Lidera Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, acuză actuala conducere de la Chişinău de incompetenţă, în contextul în care zilnic cetăţeni ai Republicii moldova sunt sechestrați de organele separatiste transnistrene.

„Oamenii sunt sechestrați în plină zi, direct din stradă, de organele separatiste transnistrene. Acest lucru extrem de grav trădează incompetența guvernării actuale de a-şi proteja propriii cetățeni, pe care şi aşa i-a nenorocit prin hoțiile ei, precum şi complicitatea acesteia la acțiunile ilegale şi criminale ale partenerilor lor de afaceri din stânga Nistrului”, a reacționat Maia Sandu, cu referire la o anchetă jurnalistică care scoate în evidenţă mai multe cazuri de sechestrare a moldovenilor de către organele separatiste transnistrene.

Conform liderei PAS, autoritățile se mulțumesc să facă spectacole de replici cu privire la declararea lui Rogozin persona non-grata, o decizie care trebuia luată cu mult timp în urmă.

„Spectacolele lor însă nu-i ajută cu nimic pe cetățeni – oamenii sunt furați de structuri neconstituționale cu acordul tacit al guvernării plahotniuciste care ar trebui să le asigure securitatea, iar Dodon tratează aceste grupări neconstituționale şi aceste personaje ce acționează împotriva intereselor țării noastre ca pe cei mai buni prieteni ai Republicii Moldova”, se mai arată în reacţia Maiei Sandu.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...