Neymar le-a spus deja colegilor că pleacă de la Barcelona; Cum l-a pedepsit Valverde

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Zilele lui Neymar în tricoul Barcelonei sunt numărate, susţine cotidianul El Mundo Deportivo. Jurnaliştii catalani au dezvăluit că brazilianul şi-ar fi informat cei mai apropiaţi coechipieri de la Barca, în cursul zilei de joi, că va da curs ofertei de la Paris Saint Germain, care e gata să-i achite clauza de reziliere, în valoare de 222 de milioane de euro.

Neymar ar fi anunţat şi staff-ul grupării blaugrana în legătură cu decizia sa tot joi, ziua în care a avut o altercaţie la antrenament cu fundaşul transferat de Barca în această vară de la Benfica pentru 35 de milioane de euro, Nelson Semedo.

Ziariştii de la As susţin că noul antrenor al Barcelonei, Ernesto Valverde, l-ar fi exclus chiar pe Neymar de la antrenamentul la care sud-americanul a avut conflictul cu Semedo.

Decizia a stârnit reacţia nervoasă a brazilianului, care a şutat puteric într-o minge după ce a fost dat afară de Valverde din şedinţa de antrenament.

Neymar (25 de ani) este ademenit de PSG cu un salariu anual de 29 de milioane de euro, aproape dublu celui de la Barcelona, unde câştigă 15 milioane de euro pe an.

Brazilianul joacă pentru Barca din 2013, atunci când a fost adus de la Santos pentru o sumă care s-ar ridica la 88 de milioane de euro, cu tot cu comisioane.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...