Lobby pentru Neymar: Valorează mai mult de 300 de milioane de euro

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Căpitanul echipei FC Barcelona, Andres Iniesta, speră ca atacantul brazilian Neymar să rămână cât mai mult timp la gruparea catalană, deşi acesta este dorit de Paris Saint-Germain, care oferă 222 de milioane de euro.

„Este o decizie pe care trebuie să o ia singur, dar noi ne dorim să rămână. El valorează mai mult de 200 sau 300 de milioane, stilul lui de joc este perfect pentru echipa noastră şi poate doar progresa rămânând alături de noi. Pentru mine este unul dintre cei mai buni jucători din lume, aduce mult echipei noastre şi sper că va rămâne cu noi mult timp”, a declarat Iniesta.

Iniesta a vorbit şi despre conflictul dintre Neymar şi Semedo, afirmând că astfel de lucruri se întâmplă la antrenamente: „Este adevărat că s-a întâmplat ceva, dar nu este ceva neobişnuit. Tot ce se scrie acum de Neymar este amplificat”.

Internaţionalul brazilian este pe picior de plecare de la Barcelona, grupare care ar putea să-l vândă la PSG pentru o sumă record, de 222 de milioane de euro.

FC Barcelona se află în cantonament în SUA, urmând a disputa o partidă amicală, sâmbătă, la Miami, cu rivala Real Madrid.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...