Nebunie în jurul transferului lui Mbappe; Guardiola a intrat pe fir

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cotidianul Marca a făcut ieri anunțul așteptat de toți fanii Realului: Madridul s-a înțeles cu Monaco pentru transferul lui Kylian Mbappe. Totuși, Pep Guardiola a ținut să prelungească suspansul și a afirmat că nu exclude varianta ca atacantul de 18 ani să ajungă la Manchester City.

„Jucătorul este încă la Monaco. E încă în acea echipă. Orice se poate întâmpla. Căutăm mai mulți jucători. Realul nu are mai mulți bani ca Manchester City”, a spus Guardiola, conform independent.co.uk.

Vorbele lui Pep au fost întărite de cele ale președintelui lui AS Monaco, Vadim Vasilyev, care a garantat în cadrul unei conferințe de presă că nu s-a înțeles cu niciun club, în ceea ce îl privește pe Mbappe.

Dimpotrivă, acesta susține că echipa lui Leonardo Jardim face tot posibilul ca în această perioadă să îi prelungească înțelegerea internaționalului francez.

Marca a anunțat marți că Real Madrid va plăti nu mai puțin de 180 de milioane de euro: 160 de milioane de euro plus alte 20 de milioane de euro bonusuri. Astfel, transferul lui Paul Pogba, de 105 milioane de euro e istorie.

Alte surse au anunțat că există și varianta de 150 de milioane de euro plus 30 de milioane de euro bonusuri. Mbappe va semna un contract întins pe șase ani, cu un salariu stagional net de 7 milioane de euro.

Cu 15 goluri în 29 de meciuri în Ligue 1 în sezonul recent încheiat, Mbappe a fost al doilea marcator al lui AS Monaco și a contribuit din plin la câștigarea titlului. Cu această performanță, formația din Principat a pus capăt dominației lui PSG, care fusese campioană 4 ani la rând.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...