Cu doar 35 de case şi cu o populaţie de 86 de persoane, satul Indian Creek este unul dintre cele mai bogate şi mai exclusiviste locuri de pe planetă. Satul este situat pe o micuţă insulă din Biscayne Bay din Miami. Strada principală a localităţii a intrat recent într-un clasament al celor mai scumpe străzi din SUA, cu o valoare medie a caselor de 21,48 milioane de dolari. Din acest motiv, satul a fost supranumit „buncărul miliardarilor”.

Însă chiar şi dacă ţi-ai dori cu tot dinadinsul să vizitezi această insulă, nu ai nicio şansă, scrie Business Insider, citând publicaţia Forbes, deoarece singura intrare pe insulă este extrem de bine păzită, forţe ale poliţiei private patrulează 24 de ore din 24 având în dotare bărci, jeep-uri şi Jet Ski-uri.

Cu o suprafaţă de 10,3 km2, insula Indian Creek este una dintre cele mai mici şi mai bogate comunităţi americane. Aici are o proprietate dealerul auto Norman Braman, care deţine o casă cu opt dormitoare, pentru care a plătit, în 1991, 3,9 milioane de dolari. Un cetăţean rus identitatea căruia nu este cunoscută a achiziţionat, în august 2012, o casă pentru 47 milioane dolari.

Starul Julio Iglesias are şi el o casă pe această insulă, pentru care a plătit 15,2 milioane dolari, în 2012. Şi miliardarul Carl Icahn are o casă de vacanţă aici, pentru care a achitat în 1997 7,5 milioane de dolari.

Printre proprietarii care se ascund pe micuţa insulă din Miami se numără magnatul oţelului Leroy Schecter, proprietarul unui fond de hedging Eddie Lampert, antrenorul din fotbal Don Shula, modelul Adriana Lima, dar şi mogulul imobiliar Jeffrey Soffer.