Cum a reuşit un taximetrist rus să tâlhărească zeci de clienţi; Metoda inedită de furt

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un taximetris rus a pus la cale o metodă de tâlhărie care i-a surprins până şi pe poliţişti. Bărbatul le oferea clienţilor bere, spunând că sărbătoreşte ziua nepoatei lui. În realitate, băutura conţinea un somnifer puternic, astfel că imediat ce adormeau, oamenii erau jefuiţi şi abandonaţi pe stradă.

Sub pretextul că sărbătoreşte ziua nepoatei lui, rusul în vârstă de 40 de ani le oferea clienţilor câte o bere. În aceasta punea, însă, şi un somnifer.

Astfel, toţi cei care, surprinşi de gestul „frumos”, acceptau băutura, se trezeau peste câteva ore abandonaţi pe stradă, fără portofel sau alte bunuri, relatează The Moscow Times, citat de Mediafax.

Taximetristul a fost prins de Poliţie recent, după ce un tânăr siberian în vârstă de 24 de ani i-a căzut victimă. După ce a băut berea oferită de rus, pasagerul a adormit. S-a trezit abia a doua zi, pe patul de spital, fără portofel, fără tabletă, dar şi fără vioara pe care o avea cu el. Bunurile furate valorau peste 400 de dolari.

Siberianul a alertat autorităţile, iar în scurt timp oamenii legii l-au prins pe şoferul de taxi. Ancheta a demonstrat că berea cu care bărbatul îi „cinstea” pe clienţi conţinea un medicament folosit de obicei în tratamentul schizofrenicilor sau a altor tulburări psihice.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...