Milan mai dă o lovitură pe piața transferurilor; Pe ce sumă este adus Biglia

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

AC Milan dă lovitură după lovitură. După Leonardo Bonucci, rossoneri au mai transferat un jucător de clasă. Lucas Biglia, căpitanul lui Lazio a efectuat vizita medicală și va semna un contract valabil până în 2020.

AC Milan vrea să înceapă noul sezon în forță și face achiziții pe ultima sută de metri. După Leonardo Bonucci, pe care l-a cumpărat de la campioana Juventus, a venit rândul lui Lucas Biglia, căpitanul lui Lazio, pentru care rossoneri sunt în discuții mai vechi.

Situația a fost mai complicată, în ceea ce îl privește pe mijlocașul argentinian. Claudio Lotito, patronul lui Lazio, s-a lăsat greu convins să-și vândă căpitanul. Și de teama fanilor, care au protestat zilnic de la reluarea pregătirilor, dar și pentru că banii i se păreau prea puțini.

După săptămâni de negocieri intense, Lotito și-a dat acordul transferului, contra sumei de 17 milioane de euro, plus trei milioane bonusuri de performanță.

Prin transferul argentinianului, Milan ajunge la aproape 190 de milioane de euro cheltuiți pe transferuri în această vară.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...