Se încheie coșmarul lui Joe Hart; Portarul lui Manchester City, vândut pentru o sumă modestă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Joe Hart va scăpa definitiv de Pep Guardiola în această vară. Presa britanică scrie că portarul de 30 de ani va ajunge la West Ham United, iar transferul va fi finalizat la finalul acestei săptămâni.

Deși „cetățenii” sperau să obțină pe acesta 25 de milioane de lire sterline (28,4 milioane de euro), se pare că aceștia se vor mulțumi, în final, cu mult mai puțin.

Manchester Evening News notează că Hart va fi împrumutat inițial la West Ham, iar, după un sezon, „ciocănarii” vor avea posibilitatea de a-l achiziționa definitiv pe acesta, pentru o sumă de aproximativ zece milioane de lire sterline (11,4 milioane de euro).

În sezonul trecut, după ce a fost scos din poartă de Pep Guardiola, care l-a adus pe Claudio Bravo de la Barcelona, Hart a plecat în Serie A, la Torino, sub formă de împrumut.

În această vară, Guardiola a adus un nou portar, pe Ederson Moraes, pentru care a plătit aproape 40 de milioane de euro. Cel mai probabil, brazilianul îi va lua locul în poartă chilianului Bravo, în următoarea stagiune.

La West Ham, Joe Hart ar urma să-i aibă rivali, în lupta pentru un loc de titular, pe Adrian și Darren Randolph. În sezonul precedent, spaniolul a început titular, pentru ca, apoi, irlandezul să devină preferatul managerului Slaven Bilic. În ultimele cinci meciuri ale stagiunii, Adrian a revenit însă în poartă, iar Randolph a trecut din nou pe bancă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...