(FOTO și VIDEO) Cod roșu la DNA: Românii au ieșit în stradă pentru „apărarea justiţiei independente”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Peste 500 de oameni au protestat, duminică seară, în centrul Bucureștiului. Ei au plecat din Piaţa Victoriei spre sediul DNA. Manifestaţia a fost convocată pe Facebook, pentru a „susţine DNA, independenţa justiţiei şi pentru a arăta mafioţilor că nu pot trece peste bariera rezistenţei oamenilor cinstiţi”. Protestatarii, care au fost însoţiţi de jandarmi au scandat „Jandarmeria apără hoţia”, „Jos Carmen Dan”, „DNA să vină să vă ia”, „Ieşiţi din casă, dacă vă pasă”.

Românii au ieșit din nou în stradă. De această dată pentru a apăra justiția. Manifestanţii adunați în Piaţa Victoriei din capitala României au plecat în marş spre sediul DNA, scandând „Ruşine Carmen Dan”, „DNA să vină să vă ia”, „Jandarmeria apără hoţia”.

De asemenea, oamenii au scandat „Hoţii”, „Codruţa, susţinem DNA”, „PSD, ciuma roşie”. Ei au avut pancarte cu mesaje precum „Justiţia e dreptul fiecăruia la sănătate morală”, „Susţinem LCK”, „Mustaţa de la Tel Drum, hai la DNA”.cod-rosu-dna-05-inquam-photos-octav-ganea

Manifestaţia a fost convocată pe Facebook, pentru a „susţine DNA, independenţa justiţiei şi pentru a arăta mafioţilor că nu pot trece peste bariera rezistenţei oamenilor cinstiţi”.

cod-rosu-dna-protest-20-inquam-photos-octav-ganea

Organizatorii protestului spun că are loc „un nou asalt asupra DNA, într-un context mai grav decât până acum pentru că politicienii penali au depăşit bariere importante”.

cod-rosu-dna-protest-23-inquam-photos-octav-ganea

cod-rosu-dna-protest-24-inquam-photos-octav-ganea

cod-rosu-dna-protest-28-inquam-photos-octav-ganea

protest-dna-multime

protest-dna-pancarta2


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...