Germania, de neoprit: Nemții au cucerit și Cupa Confederațiilor

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Selecționata de fotbal a Germaniei a câștigat în premieră Cupa Confederațiilor, după 1-0 cu Chile, duminică, la Sankt Petersburg, în finala competiției găzduite de Rusia.

După ce a câștigat Campionatul European de tineret, Germania a cucerit și Cupa Confederațiilor, prin victoria din finala cu Chile, scor 1-0.

Astfel, nemții s-au impus în două competiții importante într-o singură săptămână. Luni seara, puștii Germaniei au învins Spania, tot cu 1-0, în finala Euro U21, conform Digi Sport.

La St. Petersburg, unicul gol al meciului dintre Germania și Chile a fost izbutit de Lars Stindl, în minutul 20. Atacantul Borussiei Monchengladbach a îndeplinit o simplă formalitate și a punctat din pasa lui Werner, care a profitat de o eroare imensă în apărarea chilienilor.

imageResize
Pe final, Chile a presat puternic în căutarea golului care să ducă meciul în prelungiri, însă nemții s-au apărat exact și au reușit să-și îndeplinească obiectivul cu o echipă formată din mulți jucători tineri, care putea să fie folosiți și la Europeanul de tineret.

În prelungiri, Alexis Sanchez a trecut pe lângă gol dintr-o lovitură liberă, însă Ter Stegen a respins excelent, de lângă bară.

Cu 12 goluri înscrise, Germania a avut cel mai bun atac de la Cupa Confederațiilor. Până în finala cu Chile, nemții au primit însă gol în fiecare meci (3-2 cu Australia, 1-1 cu Chile, 3-1 cu Camerun și 4-1 cu Mexic) jucat în Rusia.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...