Barcelona face primul transfer important al verii: Un atacant de 23 de ani

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

La 23 de ani, Gerard Deulofeu primește o nouă șansă din partea Barcelonei! Catalanii au activat clauza prin care l-au răscumpărat pe Deulofeu (12 milioane de euro), care va fi, astfel, jucătorul celor de la Barcelona până pe 30 iunie 2019.

Format de Barcelona, Deulofeu a fost împrumutat la Everton între 2013 și 2014, iar apoi a ajuns în Spania, la Sevilla. Apoi, gruparea din Liverpool l-a luat pe Deulofeu de la Barcelona, pentru 6 milioane de euro, însă atacantul a fost împrumutat și de englezi, el evoluând pentru Milan în acest an.

Barcelona a anunțat deja transferul atât pe site, cât și pe contul oficial de Twitter al clubului. Cu siguranță, acest prim transfer făcut în mandatul lui Ernesto Valverde nu este și ultimul.

Considerat un talent uriaș, Deulofeu a întârziat să confirme până acum. De altfel, el a prins doar două meciuri în tricoul Barcelonei, în Primera Division. Totuși, în prezent el este om de bază la naționala de tineret a Spaniei.

În sezonul trecut, spaniolul a înscris 4 goluri pentru Milan în Serie A TIM, el fiind folosit de italieni în campionat în 17 meciuri (a fost titular de 16 ori), în condițiile în care a ajuns în Italia la începutul anului, în ianuarie.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...