Arsenal oferă aproape 100 de milioane de euro pentru doi fotbalişti din Ligue 1

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Arsenal e decisă să cheltuiască mai mulţi bani ca oricând pentru transferuri pentru a nu mai rata şi sezonul viitor Liga Campionilor, precum în acest an.

Doi francezi sunt ţintele principale ale managerului „tunarilor”, Arsene Wenger. Potrivit celor de la Telegraph, Arsenal e gata să plătească 97 de milioane de euro pentru transferurile lui Thomas Lemar şi Alexandre Lacazette.

Cea mai mare parte a sumei, 55 de milioane de euro plus bonusuri, s-ar plăti pentru Lacazette, atacantul lui Olympique Lyon care a primit o ofertă similară şi de la Atletico Madrid, unde a afirmat deja că îşi doreşte să evolueze.

Atletico nu poate face însă transferuri mai devreme de ianuarie, din cauza interdicţiei impuse de FIFA, iar Arsenal vrea să profite de acest lucru şi să-l deturneze pe atacantul în vârstă de 26 de ani.

Cealaltă ţintă a londonezilor, mijlocaşul Thomas Lemar, a contribuit cu 14 goluri şi 17 pase decisive la titlul cucerit sezonul trecut de AS Monaco.

Acesta este preferat de Wenger unui alt jucător aflat pe lista lui Arsenal, Riyad Mahrez, şi datorită vârstei sale. Lemar are numai 21 de ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...