(FOTO) „Să-l păstrați cu onoare și cinste”; Timofti a înmânat drapelul participanţilor la Jocurile europene

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Nicolae Timofti a înmânat, astăzi, drapelul de stat echipei olimpice care va reprezenta Republica Moldova la prima ediție a Jocurilor sportive Europene.

„Sportul este o modalitate de a arăta starea fizică, morală și spirituală a unei națiuni și sper că sportivii noștri se vor întoarce acasă cu rezultate bune. Îmi doresc ca tricolorul să fie ridicat de cât mai multe ori la Baku. Să-l păstrați cu onoare și cinste ”, a menționat șeful statului.

Port-drapelul echipei olimpice, Mihai Sava, i-a spus șefului statului că membrii echipei olimpice vor reprezenta țara la cel mai înalt nivel.10

Prezent la reuniune, președintele Comitetului Național Olimpic, Nicolae Juravschi, a menționat că echipa Republicii Moldova este pregătită să obțină rezultate notabile la Olimpiada de la Baku.

„Sportivii noștri experimentați sunt pregătiți să-și apere titlurile, iar cei mai tineri dintre ei își vor demonstra calitățile sportive în premieră. Așteptăm rezultate bune la box, atletism, lupte libere, dar și la celelalte probe”, a spus Nicolae Juravschi.

1


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...