Facebook pregătește o aplicație de chat specială pentru adolescenți: Despre ce este vorba

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Deși suntem departe de a fi în criză de aplicații pentru chat, Facebook se pare că lucrează la una complet nouă dedicată adolescenților.

„Facebook Messenger” și „WhatsApp” sunt două aplicații care permit interacțiunea gratuită între internauți. „Instagram” este un alt serviciu online al „Facebook” care te ajută să vorbești cu prietenii, în cazul în care nu vrei să te rezumi doar la postat fotografii și clipuri video. Cu un pic de noroc, acestora li se va adăuga „Talk”.

Conform celor de la The Information, printre liniile de cod din spatele aplicației de mobil a „Facebook” se găsesc o serie de referințe către un nou program de chat. Acesta este intitulat „Talk”, momentan nu a fost lansat la scară largă și nu știe nimeni toate particularitățile sale pentru a fi siguri că își justifică prezența.

Există însă câteva detalii importante care ar putea transforma Talk în unealta perfectă a părinților care doresc să-și monitorizeze copii. „Talk” este o aplicație de mesagerie în care îți controlezi complet contactele.”

În principiu, tot în aplicația „Facebook” au fost găsite câteva linii de text descriptive ce par desprinse dintr-un material de promovare al noii aplicații. „Copii iubesc să folosească uneltele creative din „Talk” pentru a se juca jocuri și a partaja măști distractive cu prietenii și familia.”


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...