Victor Covaliov din Anenii Noi a fost primul care a primit vestea frumoasă. Pădurar de profesie, bărbatul a prins şansa printr-un joc frumos de circumstanţe. Era cât pe ce să rămână fără câştig din cauza că se afla la locul de muncă unde nu prea avea reţea.

Fericitul norocos şi-a urmat intuiţia, a transmis mai multe mesaje şi premiul de 10 mii de lei nu a ezitat să-i bată la uşă. Acum întreaga familie va trăi experienţa unei călătorii de vis demult dorită.

Ion Grecu, din Horeşti, Ialoveni face parte din categoria persoanelor care nu crede în noroc, până îl vede materializat. A trimis mesaje scurte în permanenţă, iar scepticismul său a fost spulberat în cele din urmă de apelul nostru.

Cu ceva timp în urmă, Ion Grecu a lansat o afacere de uscare a prunelor, iar banii pe care-i are acum în buzunar îl vor ajuta să-şi extindă ideea sa de antreprenor.

Bucuria celor 10 mii de lei este înmulţită la doi în fiecare zi de luni până joi, când Jurnal TV îşi premiază cei mai fideli telespectatori! Şi dumneavoastră vă puteţi înscrie în cursa pentru generoasele premii! Tot ce aveţi de făcut e să prindeţi parola zilei afişată pe ecran, s-o expediaţi printr-un sms la numerele scurte 5055 sau 5050, iar cei 10.000 de lei pot ajunge în buzunarul dumneavoastră.