Moldovean căutat pentru agresarea fizică a unui consătean, reținut la frontieră

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un cetățean moldovean dat în căutare pentru agresarea fizică a unui conațional, a fost identificat în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Frăsinești. În timpul reținerii, bărbatul de 27 de ani nu-și putea justifica prezența în zonă, mai mult, comportamentul și declarațiile sale au dat de bănuit polițistului de frontieră.

Operativ, a intervenit grupa de intervenție a Poliției de Frontieră, persoana fiind preluată și condusă la Sector pentru continuarea cercetărilor. În rezultat s-a stabilit că este vorba despre un locuitor al satului Vatici, raionul Orhei. Totodată, polițiștii de frontieră au scos la iveală faptul că persoana era dată în căutare de către Inspectoratul de Poliție Orhei, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare intenționată gravă a integrității corporale.

Conform informațiilor deținute, pe numele tânărului a fost pornită cercetare penală, în baza unei plângeri, precum că la sfârșitul anului trecut ar fi agresat fizic un consătean, cauzându-i leziuni corporale grave.

Pe faptul celor constatate, polițiștii de frontieră au întreprins măsura de reținere a persoanei în cauză și după competență, acesta a fost transmis pentru luarea măsurilor legale ce se impun, la Inspectoratul de Poliție Orhei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...