Au lovit paznicul cu o rangă în cap: Cum au încercat 3 indivizi să spargă un bancomat dintr-o primărie din Republica Moldova

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un atac tâlhăresc a avut loc în satul Prepelița, raionul Sângerei. Trei atacatori au încercat să spargă un bancomat, dar au fugit și nu au mai reușit să ducă la capăt lucrul.

Trei tineri, în vârstă de 20 de ani, au fost reținuți fiind suspectați de savârșirea unei tâlhării în noaptea de 19 spre 20 mai curent, după ce ar fi pătruns în Primăria din comuna Prepelita, raionul Sîngerei, au maltratat și legat paznicul, incercând să spargă bancomatul.

Suspecții au fost reținuți în mai puțin de 10 ore de la comiterea atacului tâlhăresc, grație actiunilor comune întreprinse de oamenii legii din municipiul Bălți.

Ca urmare a acțiunilor de investigație, s-a stabilit că paznicul a fost trezit de un zgomot. Au intrat trei persoane necunoscute, l-au maltratat cu o rangă metalică, fără de a-i comunica ceva, apoi l-au legat cu un cablu la picioare și la mâini. Ulterior, au încercat să spargă bancomatul, i-au dat foc, astfel a exploadat în partea de sus, fără a atinge casetele în care se aflau banii. Apoi au încercat cu un topor şi răngi metalice, dar fără succes, astfel, s-au îndreptat într-o direcţie necunoscută. Suspecții sunt reținuți pentru 72 de ore.

Unul dintre suspecți a fost condamnat anterior, pentru acțiuni similare. În acest caz a fost inițiată o cauză penală, dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă de la 8 până la 10 ani de închisoare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...