„Mbappe a zis da!” Ce echipă a ales cel mai căutat fotbalist al momentului

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cu 24 de reușite în cele 39 de meciuri jucat în acest sezon pentru AS Monaco, Kylian Mbappe a atras atenția celor mai mari cluburi din Europa și oferte importante au sosit pe adresa clubului din Principat. Atacantul de 18 ani va părăsi echipa lui Leonardo Jardim în vară și va ajunge în Spania.

„Mbappe a ales Real Madrid” a scris astăzi Marca, ziarul de casă al grupării de pe Santiago Bernabeu, precizând că Florentino Perez a ales următorul galactic. Ibericii scriu că Mbappe i-a spus „DA” lui Real Madrid și reprezentanții jucătorului vorbesc deja cu cei ai grupării „blanco”.

Suma de transfer pe care Real o va plăti pentru Mbappe este de peste 100 de milioane de euro, anunță spaniolii. Confrom sursei citate mai sus, Real Madrid l-a monitorizat întregul sezon pe jucătorul lui Monaco. Zidane l-a dorit pe conaționalul său încă de când era antrenor la juniorii Realului și le-ar fi transmis în nenumărate rânduri șefilor de pe Bernabeu să-l urmărească atent pe atacantul care va împlini 19 ani la finalul lui 2017.

Prezența lui Zidane pe banca „albilor” este principalul motiv pentru care Mbappe a ales gruparea madrilenă în dauna celorlalte formații care l-au dorit. De altfel, Pierre Mbappe, unchiul jucătorului a dezvăluit în urmă cu câteva zile că nepotul său nu ratează nicio partidă a Realului. PSG și Manchester United au mai făcut oferte pentru tânărul francez însă Monaco a spus „pas” de fiecare dată.

Marca mai scrie că în aceste condiții, Real va renunța la Hazard, Dybala și Griezmann, jucători despre presa internațională a precizat în mai multe rânduri că se aflau pe lista scurtă a lui Florentino Perez. Belgianul nu părea oricum dispus să plece de la Chelsea, argentinianul tocmai și-a prelungit contractul cu Juventus până în 2020 și Griezmann este cu un pas în curtea celor de la Manchester United.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...