(VIDEO) Tottenham învinge clar pe Arsenal; Kane a intrat în istorie

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Tottenham Hotspur continuă să viseze la titlul, după ce s-a impus în derby-ul nordului Londrei, cu Arsenal, scor 2-0. Chelsea a învins şi ea la Everton, scor 3-0 şi îşi păstrează avansul de 4 puncte în fruntea clasamentului.

Etapa 34 din Premier League a fost una a surprizelor, United şi City remizând împotriva codaşelor Swansea şi Middlesbrough. În ultima partidă de astăzi, în derby-ul nordului Londrei, Spurs i-a aplicat o adevărată lecţie de fotbal lui Arsenal, o formaţie ce pare debusolată şi care mai păstrează şanse la Liga Campionilor doar ca urmare a paşilor greşiţi făcuţi de rivale.

Cu probleme în defensivă, acolo unde Mustafi e accidentat, iar Koscielny a fost forţat deşi era incomplet refăcut, „tunarii” s-au văzut înfrânţi de reuşitele din repriza secundă care au purtat semnătura puştiului minune Delle Alli (55) şi a lui Kane (58, penalty discutabil).

Din nefericire pentru fanii de pe White Hart Lane, marea victorie împotriva rivalei nu a putut să fie sărbătorită pe deplin. Chelsea a scăpat de ultimul meci greu pe hârtie, din acest sezon, învingând cu 3-0 la Everton. Pentru echipa lui Conte urmează patru partide cu fromaţii modeste şi e greu de crezut că va pierde avansul avut.

Kane a scris istorie din nou pentru Spurs. El e primul jucător care să înscrie în cinci derby-uri consecutive Tottenham – Arsenal.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...