Andrei Năstase îndeamnă sectorul asociativ să iasă la protest: „Doar așa putem stăvili dezmățul guvernării hibrid Plahotniuc-Dodon”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, îndeamnă sectorul asociativ din Republica Moldova să preia inițiativa unor demersuri civice de consolidare și mobilizare a societății și de organizare a unor proteste pașnice, civilizate, de mare amploare.

Acesta își motivează solicitarea prin faptul că tandemul Plahotniuc – Dodon își ascunde frica de schimbare și incapacitatea de a soluționa problemele vitale ale țării și ale oamenilor.

„În spatele retoricii geopolitice agresive, a inițiativelor de modificare a sistemului electoral, a persecuțiilor politice și a injustiției selective, tandemul Plahotniuc – Dodon își ascunde frica de schimbare, incapacitatea de a soluționa problemele vitale ale țării și ale oamenilor, de a gestiona crizele generate de natură sau artificial provocate de o clasă politică discreditată. Avem nevoie de schimbare”, se arată într-un mesaj al lui Năstase.

Astfel, liderul PPDA îndeamnă sectorul asociativ să preia inițiativa unor demersuri civice de consolidare și mobilizare a societății, de organizare a unor proteste pașnice, civilizate, de mare amploare, de natură să suplimenteze activitățile și demersurile noastre politice făcute în interiorul și exteriorul țării.

„Doar așa putem stăvili dezmățul guvernării hibrid Plahotniuc-Dodon și al partidelor lor cartel, doar așa putem scăpa de dictatură, corupție, sărăcie. Doar așa vom făuri un veritabil stat de drept. Uniți pentru mai bine”, se mai arată în mesajul lui Andrei Năstase.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...