(METEO) Temperaturi scăzute, nori și ploi până la Paștele Blajinilor

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Vremea nu ține cu noi în aceste zile de sărbătoare. Duminică, pe întreg teritoriul țării vor cădea ploi slabe, cu descărcări electrice în zona centrală și de sud, iar mercurul din termometre va urca ziua în unele regiuni din sudul țării până la 20 de grade Celsius. De ploi nu scăpăm prea curând, acestea urmând să cadă până la Paștele Blajinilor.

Pe parcursul primei zile de Paște, în nordul republicii se vor înregistra valori de 15-18 grade, în centru vor fi 16-19 grade, iar în sudul țării va fi cel mai cald, unde mercurul din termometre va oscila între 17-20 de grade Celsius. Vântul va bate din direcția Sud-Vest cu o intensitate de 5-10 metri pe secundă.

Și în a doua zi de Paște vom avea parte de vreme mohorâtă, cu precipitații și cu temperaturi care vor ajunge abia până la 14 de grade. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, mâine mercurul din termometre va ajunge cel mult până la 14 grade în sudul republicii. La nord se vor înregistra între 9 și 12 grade, în timp ce în centrul republicii vor fi 10-13 grade.

De marți, vremea se răcește simțitor și în timpul nopții, urmând ca în nordul țării temperaturile să scadă până la 0 grade.

Ploi urmează să cadă întreaga săptămână, cu reprize în care și soarele se va arăta dintre nori.

De Pastele Blajinilor, duminică și luni, vremea va fi frumoasă, cu soare și cer senin. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade Celsius, iar cele minime între 7…10 grade Celsius.

Prognoza meteo detaliată poate fi văzută aici.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...