Cadouri de Paşte pentru copii cu deficienţe mintale din Orhei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Sfintele Sărbători de Paște au venit la Internatul pentru copii cu deficiențe mintale (băieți) din orașul Orhei, însoțite de multe cadouri, zâmbete și voie bună. Ofițerii Serviciului de Informații și Securitate, conform unei tradiții create în ajunul sărbătorii Învierii Domnului, au fost alături de copiii și corpul didactic al Internatului.

Și de această dată cei peste 200 de beneficiari au primit în dar dulciuri și fructe, îmbrăcăminte, jucării senzoriale și jocuri de îndemânare, seturi pentru tenis și de popice, seturi de constructor de tip lego, dar și alte bunuri materiale solicitate de către pedagogii instituției, reieșind din necesitățile stringente ale copiilor.

Băieții, în semn de mulțumire și recunoștință, au prezentat un program artistic dedicat sărbătorilor pascale, fiind îndelung aplaudați de spectatorii din sală.

Directorul Internatului, Diana Chicuş, a mulțumit ofițerilor de informații și securitate pentru gestul mărinimos care a reușit să aducă lumină, speranță și zâmbete pe chipul copiilor, dorindu-le tuturor celor implicați în actul de caritate multă sănătate, bunăstare și împliniri.

În scopul ajutorării copiilor cu deficiențe mintale din orașul Orhei de către angajații Serviciului au fost colectate mijloace financiare în sumă de circa 43 mii de lei, acțiunea de caritate devenind deja o tradiţie de mai bine de 6 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...